INTRODUKTIONSKURS Höj din medvetandenivå & Shamansk healing

Introduktionskurs HDM & SH

Upplev tre intensiva dagar och delta i en fantastisk och högst aktuell utbildning med temat självutveckling, glädje, harmoni och Shamansk healing. Du arbetar med att läka dig själv och höja din frekvens genom självutveckling, meditationer, shamanska trumresor, healing, föredrag och olika övningar.

 

Kursledarna Robert och Leena Lindblom

Kursinfo

Pris:INTRODUKTIONSPRIS 980 SEK
Plats:Lerbäcks Hotell
Kurslängd:3 dagar
Kursledare:

Robert & Leena Lindblom

BOKA
Robert Lindblom

OM du är riktigt snabb så har just DU chansen att delta i en fantastisk och högst aktuell utbildning med temat självutveckling, glädje, harmoni och Shamansk healing för bara 980 kr!

Du får mer glädje och harmoni i ditt liv, bättre kontakt med dig själv, tydligare intuition och olika verktyg att arbeta med. Dessutom får du många häftiga upplevelser och nya vänner.

Vi berättar om grunden till, och den enorma utvecklingsmöjlighet människan står inför idag och hur du kan vara delaktig i detta.

Du får, på ett enkelt och logiskt sätt lära dig grunderna i den heliga geometrin. Du får vänja dig vid och känna hur din höjda frekvens påverkar dig. Uppleva att vara i högre dimensioner i en trygg miljö med lärare som kan följa och guida dig på dina resor. Du kommer under kursen successivt vara mindre i din analytiska, logiska, vänstra hjärnhalva och i stället höja ditt fokus på den upplevande, kännande, högra hjärnhalvan.

Möt den del av dig själv som är ett med universum, ditt högre jag. Hjälp planeten, mänskligheten, dig själv och ta ett steg som ljusarbetare tillsammans med oss.

Du får lära dig grunderna för shamansk healingkonst. Du får lära dig hur du kan skapa en plats för ditt energiarbete så att både du och din klient kan arbeta tryggt och ostört, utan att du blir påverkad av klientens energier. Du knyter an med naturen och lär dig be om hjälp av och använda dess kraft. Du får öva på olika Shamanska healing metoder.

Allt börjar från dig själv och din egen läkning.

Kursen hålls i Lerbäck  och i priset 980 kr (niohundraåttio kronor) ingår allt såsom vegetarisk mat, logi och utbildning.

 

LÄS IGENOM DESSA SEX PUNKTER FÖRST

1. Utbildningen startar på första dagen med middag kl. 18.00 (kursstart kl 19.00) och avslutas sista dagen kl. 15.45.

2. GRATIS HÄMTNING OCH LÄMNING av tågresenärer från Hallsberg mellan kl. 16.00-17.00. (EJ efter kl. 17.00) OBS!!! Meddela vid bokning hur du reser!!

3. Normalpriset för utbildningen är 3900 Sek. INTRODUKTIONSPRISET 980 kr inkluderar vegetarisk kost, logi i flerbäddsrum och utbildning. (Bokningsavgiften 500 kr återbetalas inte vid avbokning, men kan flyttas till nästa kurstillfälle.)

4. Tillägg för enkelrum på denna utbildning är totalt 600 kr (300kr per natt)! Tillägg för tvåbäddsrum är totalt 300 kr per person. OBS!  Uppge vid bokning VEM du ska bo tillsammans med om du väljer tvåbäddsrum! Antal smårum är begränsad.

5. Skicka in din bokning via länken BOKA överst på höger eller längst nere på denna sida.
Vid frågor maila till info@ljusharmoni.se

6. Du behöver ha fyllt 18 år för att kunna delta denna utbildning.

OM DU GODKÄNNER OVANSTÅENDE PUNKTER GÄLLER DET NU ATT BOKA DIN PLATS!

PS! Om du inte kan vara med denna gång men gärna vill få liknande erbjudanden från oss eller har en vän som vill delta så gå med i Ljusharmonis nyhetsbrev.