Leena Lindblom

Healer & shaman

Jag är en kanal och redskap för healingenergin. Jag arbetar med ljuset och änglarna, vilka alltid är närvarande vid mina healingar.
Healingen med shamantrumma tar healing effekten till din cell- och energinivå. Jag och trumman är sammankopplade och arbetar tillsammans för att rensa dina energier, ta bort onödiga präglingar och fylla på med ny energi. Jag arbetar utanför tid och rum så att du får bästa möjliga förutsättningar för ditt eget läkande.

Trumman och min levande ljuskropp är mina färdmedel mellan olika verkligheter. Moderjord är min Moder och Universum är min Fader och jag är en länk mellan dem. I kärleken genom medvetandet och andningen är vi ett. På kurser ”Höj din medvetandenivå I-IV” hjälper jag dig att återskapa och komma ihåg den här kontakten så att du kan få en starkare kontakt med ditt högre jag och existensen. Så att du kan hitta vägen till din egen visdom. I det blir du mer närvarande, når en högre medvetandenivå och frekvens, du får ett mer harmoniskt och lyckligt liv.

Mina Behandlingar:

Änglahealing: Jag och mina healingänglar ger dig en djupgående healing som läker dig både på fysiskt och mentalt plan. En skön och avslappnande upplevelse där du kan känna änglarnas närvaro och förnimma evigheten.

Soul retrieval: Gör en resa tillsammans med mig och min shamantrumma. Vi reser oberoende av tid och rum tillsammans med våra kraftdjur, som guidar oss under resan. Vi reser till dina tidigare liv eller till en händelse i ditt nuvarande liv som hindrar dig att utvecklas vidare. Jag hämtar tillbaks dina själsbitar, energispår åt dig, delar av dig själv som har blivit kvar och gör att du inte kan vara den du är fullt ut. Efter resan rensar jag och balanserar dina energier med min trumma. Tillsammans tittar vi på din nuvarande livssituation, orsak och eventuella lösningar till dina utmaningar/problem så att du kan få insikter om vad du behöver veta, se eller förändra i ditt liv.