Robert och Leena Lindblom

Introduktionskurs HDM & SH

Upplev tre intensiva dagar och delta i en fantastisk och högst aktuell utbildning med temat självutveckling, glädje, harmoni och Shamansk healing. Du arbetar med att läka dig själv och höja din frekvens genom självutveckling, meditationer, shamanska trumresor, healing, föredrag och olika övningar.

 

Kursledarna Robert och Leena Lindblom

Läs mer..
tipi

 

 

 

Du får bygga din egen shamanhealing trumma och skapa nödvändiga band mellan dig och din trumma. En anknytning som är nödvändig för ett djupare samarbete och kommunikation mellan dig och ditt verktyg. Trumman du bygger på kurs 2 behöver du på delkurserna 3 och 4.

Läs mer..
Leena Lindblom

Du visas vägen till att kunna hämta själsbitar till dig själv eller dina klienter.
Vi alla blir sårade i livet. När smällen blir för stor för att klara av det för tillfället, flyr en bit av din själ, vilket gör att du känner att det fattas någonting, du känner dig tom. Under livets gång söker du läkning genom att upprepa händelsemönstret -medvetet eller omedvetet, för att få en ny chans att agera annorlunda.

Läs mer..
Robert Lindblom

Du arbetar med dom sår, blockeringar och trauman du eller din klient skapat under livets gång och får en ny förutsättning för att påbörja en läkning av dessa.

Läs mer..