Shamansk Healing Del 3

Du visas vägen till att kunna hämta själsbitar till dig själv eller dina klienter.
Vi alla blir sårade i livet. När smällen blir för stor för att klara av det för tillfället, flyr en bit av din själ, vilket gör att du känner att det fattas någonting, du känner dig tom. Under livets gång söker du läkning genom att upprepa händelsemönstret -medvetet eller omedvetet, för att få en ny chans att agera annorlunda.

Kursinfo

Pris:Ord. pris 4900 kr SEK
Plats:Lerbäcks Hotell
Kurslängd:3 dagar
Kursledare:

Robert & Leena Lindblom

BOKA

Du visas vägen till att kunna hämta själsbitar till dig själv eller dina klienter.
Vi alla blir sårade i livet. När smällen blir för stor för att klara av det för tillfället, flyr en bit av din själ, vilket gör att du känner att det fattas någonting, du känner dig tom. Under livets gång söker du läkning genom att upprepa händelsemönstret -medvetet eller omedvetet, för att få en ny chans att agera annorlunda. Ofta misslyckas vi och mönstret upprepas så att till slut har vi även glömt varför vi beter oss på ett visst sätt i vissa situationer, bilden har suddats ut, kopian av kopian har blivit mer och mer suddig.
När du hämtar en själsbit, läker du situationen som var när allt började för första gången. Du hämtar tillbaka den delen av själen som flydde och har kunnat behålla sig i harmoni.
Du kan känna dig mer hel igen och kan påbörja en läkningsprocess.
Du arbetar med trumman du byggt på kursdel 2.